Heel lang weekend Westerwald

25 mei 2017 - 28 mei 2017

Gegarandeerd vertrek!

Omschrijving

Heel lang weekend Westerwald

Hemelvaart valt laat dit jaar. Dat is mooi, want eind mei is de kans op fraai weer des te groter!

Het Westerwald is niet heel erg bekend bij de meeste motorrijders. Dit volledig ten onrechte. Het Westerwald ligt tussen Keulen en Frankfurt en heeft ons motorrijders veel te bieden. Smalle kronkelweggetjes, mooie stuurwegen in een prachtige omgeving.

Een vierdaagse toer, die begint op donderdag 25 mei 2017 in Limburg. Van daaruit rijden we via een toeristische aanrijroute naar het hotel dat is gelegen in het hart van het Westerwald. Vrijdag 26 mei 2017 en zaterdag 27 mei 2017 hebben we twee prachtige routes voor je in petto, met pittige stuurweggetjes.
Zondag 28 mei 2017 is het weer tijd om naar huis te gaan. We pakken in de route terug natuurlijk nog zoveel mogelijk motorweggetjes mee! Kortom, alle ingrediƫnten voor een heerlijk lang motorweekend er even tussenuit!

Arrangement

  • 4 dagen / 3 overnachtingen op basis van half pension
  • Routes uitsluitend op GPS (.gpx)
  • Reisbegeleiding
  • Gegarandeerd vertrek bij 10 deelnemers

Kosten

De kosten voor deze reis bedragen € 295 per persoon op basis van een tweepersoonskamer, en € 340 per persoon op basis van een éénpersoonskamer. Dit is inclusief BTW, maar exclusief toeristenbelasting.

Dit bedrag dient 1 maand voor de vertrekdatum te zijn betaald. Kijk op onze pagina over betalingen voor meer informatie.

Inschrijven