8-daagse motorreis Gorgeous Gorges

18 juni 2017 - 25 juni 2017

Gegarandeerd vertrek!

Omschrijving

8-daagse motorreis Gorgeous Gorges

Het Centraal Massief. Een vergeten parel. Noem Frankrijk als motorbestemming en de meesten komen uit in de Pyreneeën en in de Alpen. Komt waarschijnlijk door de Tour de France.Tenslotte zijn dat de bergketens waar we de wielrenners tegenop zien ploeteren elk jaar. En daar is het beslist ook mooi motorrijden. Maar Frankrijk heeft meer te bieden. Het Centraal Massief is naar onze mening een ultieme bestemming voor een motorreis.
Door haar relatieve onbekendheid, is het daar (zelfs in het hoogseizoen), nog aangenaam rustig. Dit betekent dat we kunnen motorrijden zonder al te veel opgehouden te worden door campers en ander traag vakantieverkeer.

Programma

De reis staat in het teken van Gorges. In het Nederlands noemen we dat Kloven. Maar Gorges klinkt veel lekkerder. De Gorges in dit gebied bieden allemaal een spectaculaire aanblik. Maar veel belangrijker: bochten, bochten en nog meer bochten. Door nauwe bergspleten en tussen ravijnen, klippen en kloven aangelegd!

We beginnen in de Ardèche, waar we direct al kennismaken met Gorges. Vervolgens VROOMMM-en we door naar het Massif du Vercors. Klippen en kloven zover als het oog maar reiken kan. We nemen je mee naar de Gorges de la Bourne en le Cirque de Combe Laval.

Vervolgens zetten we koers naar het Parc National des Cévennes, een natuurpark met nog meer rotskloven, haarspeldbochten en schilderachtige kleine dorpjes en stadjes. De Gorges du Tarn en le Cirque de Navacelles zijn absoluut adembenemende hoogtepunten.

Voor deze reis boekten wij drie hotels, met alle een uitstekende keuken, dus ook culinair kom je volledig aan je trekken.

Arrangement

  • 8 dagen / 7 overnachtingen op basis van half pension
  • Routes uitsluitend op GPS
  • Gedetailleerde reisbeschrijving
  • Reisbegeleiding
  • Gegarandeerd vertrek bij 10 deelnemers

Kosten

De kosten voor deze reis bedragen € 825 per persoon op basis van een tweepersoonskamer, en € 985 per persoon op basis van een éénpersoonskamer. Dit is inclusief BTW, maar exclusief toeristenbelasting.

Dit bedrag dient 1 maand voor de vertrekdatum te zijn betaald. Kijk op onze pagina over betalingen voor meer informatie.

Inschrijven