9-daagse motorreis Picos Plus de Luxe

10 september 2017 - 18 september 2017

Omschrijving

9-daagse motorreis Picos Plus de Luxe

De Picos de Europa. Misschien wel het meest vergeten bergenspektakel voor motorrijders in Europa. De machtige, ruige bergketen is te vinden in de provincies Cantabrië en Asturië in het noordwesten van Spanje. Naar onze mening een paradijs op aarde voor de motorrijder die van het hooggebergte houdt. Velen van jullie kennen onze voorkeur voor Spanje in het algemeen en de Picos in het bijzonder. Al jaren reizen wij met groepen naar de Picos. Inmiddels is die reis al door een aantal andere reisorganisaties welhaast schaamteloos gekopieerd. Dat beschouwen we dan maar als een compliment. Reden voor ons om de lat wat hoger te leggen. Want er is meer. Wij hebben onze reis daarom grondig aangepast.

Programma

Natuurlijk gaat deze reis eerst door en over de Picos. Alle highlights van deze zilvergrijze bergketen zitten in deze reis. Maar dan gaan de echte VROOMMM-ers door! Dieper Asturië in. We nemen je mee over de Farrapona. Van daaruit gaan we door richting de Angliru. Profwielrenners noemen de berg een hel. De beklimming is met ruim twaalf kilometer niet extreem lang, maar stukken asfalt die honderden meters lang met meer dan 20 procent omhoog lopen, maken het voor wielrenners een hel. Voor ons VROOMMM-ers echter: een paradijs! Heerlijke steile haarspeldbochten en dat allemaal in een prachtig natuurgebied met haar ongerepte flora en fauna. Naast de Angliru moeten we vooral ook de Cordal en Cobertoria beklimmen. Bochten, bochten en nog eens bochten! De prachtige bergwegen in zowel Cantabrië en Asturië lijken wel haast uitsluitend voor motorrijders te zijn aangelegd. De routes zijn doorgaans tussen de 275 en 350 kilometer per dag. De hotels die wij voor deze groepsreis hebben geboekt, zijn stuk voor stuk luxe, comfortabel en gastvrij en hebben (zoals altijd) een uitstekende keuken en bar.

Arrangement

  • 9 dagen / 8 overnachtingen op basis van half pension
  • Routes uitsluitend op GPS
  • Gedetailleerde reisbeschrijving
  • Reisbegeleiding
  • Gegarandeerd vertrek bij 10 deelnemers

Kosten

De kosten voor deze reis bedragen € 795 per persoon op basis van een tweepersoonskamer, en € 920 per persoon op basis van een éénpersoonskamer. Dit is inclusief BTW, maar exclusief toeristenbelasting.

Dit bedrag dient 1 maand voor de vertrekdatum te zijn betaald. Kijk op onze pagina over betalingen voor meer informatie.

Inschrijven