Hemelvaartweekend Teutoburger Woud

10 mei 2018 - 13 mei 2018

Omschrijving

Donderdag 10 mei 2018 is het Hemelvaartsdag. Het grootste deel van werkend Nederland is de vrijdag erna ook vrij. Dus: een mooie gelegenheid om er 4 dagen op uit te gaan met de motor!

Dit jaar hebben we gekozen voor het Teutoburgerwoud. Een beetje een rare naam voor een heel mooi en bijna onontdekt motorgebied. Het Teutoburgerwald is een bergkam die loopt van Osnabrück via Bielefeld tot aan Paderborn en heeft ons motorrijders veel te bieden. Smalle kronkelweggetjes, mooie stuurwegen in een prachtige, natuurrijke omgeving en veel BOCHTEN.

Het hotel is zeer “motorvriendelijk” en heeft veel ruimte om de motoren veilig en (hond-)bewaakt te parkeren! Daarnaast heeft het hotel een gemoedelijke sfeer en een uitstekende keuken.

Programma

Een vierdaagse toer, die begint op donderdag 10 mei 2018 in Twente. Van daaruit rijden we, na eerst een bak koffie met wat lekkers erbij, via een toeristische aanrijroute naar het hotel dat is gelegen in het hart van het Teutoburgerwald. Vrijdag 11 mei 2018 en zaterdag 12 mei 2018 hebben we twee prachtige routes voor je in petto, met pittige stuurweggetjes over middelhoge bergen, haarspeldbochten en gave afdalingen.
Zondag 13 mei 2018 is het weer tijd om naar huis te gaan. We pakken in de route terug natuurlijk nog zoveel mogelijk motorweggetjes mee! Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijk lang motorweekend er even tussenuit!

Het Hemelvaartweekeinde is voor de hotels in Duitsland doorgaans een gewilde periode. Dus wacht niet te lang met boeken, zodat je je verzekerd weet van deelname aan deze reis!

Arrangement

  • 4 dagen / 3 overnachtingen op basis van half pension
  • Routes uitsluitend op GPS (.gpx)
  • Reisbegeleiding
  • Gegarandeerd vertrek bij 10 deelnemers

Kosten

De kosten voor deze reis bedragen € 245 per persoon op basis van een tweepersoonskamer, en € 285 per persoon op basis van een éénpersoonskamer. Dit is inclusief BTW, maar exclusief toeristenbelasting.

Dit bedrag dient 1 maand voor de vertrekdatum te zijn betaald. Kijk op onze pagina over betalingen voor meer informatie.

Inschrijven